Uncategorized

Tippmix: ingyen tápkábel…

Nyerjen Ön is egy tápkábelt jól!

Elképesztően jó tápkábeleket csinálunk. De tényleg. Ezt hallani kell :-)

Na, ezért találtuk ki ezt az új játékot.

A saját Power Cord v3.0 (AMP) tápkábeleink hangját három olyan jelzővel jellemezzük, amit a magyar hifi szaksajtó is használ, amikor hifi termékeket ír le.

Mi kölcsönadjuk a kábelt, Ön meghallgatja, és keres három egyszerű jelzőt, milyennek hallotta.

Amennyiben Ön ugyanazt a három melléknevet írta le, amire mi gondoltunk, Ön máris boldog tulajdonosa a kipróbálásra odaadott kábelnek — ingyen.

Ha nincs telitalálat, akkor is lehet nyerni:

– ha teljesen más jelzőket írtunk, a kábelt akkor is meg lehet tartani. Itt a honlapon a 37.990-as bruttó listaár helyett eleve 27.990 forintért meg lehet rendelni a kábelt. A játékban résztvevők akkor is 22.990 forintért megtarthatják a kábelt, ha egyetlen jelzőt sem találtak el.

– minden helyes válasz („találat”) 3.000 forintot ér. Tehát egy eltalált jelző esetén az ár 19.990 ft. Kettő esetén 16.990.

– mi nem csalunk. A saját jelzőinket felírtuk egy file-ba, amit egy SD-kártyára tettünk. A teszt végén egy papíron kérjük a négy jelzőt. Mielőtt elolvasnánk, az SD-kártyáról megnyitjuk a saját fájlunkat a saját négy jelzőnkkel.

A mi jelzőinkben semmi trükkös nincs: teljesen egyszerű melléknevek, semmi irodalmi véna („erdei madárcsicsergés-hangzású,” „a dédim szilvalekvárjához hasonló,” „pézsmapocok jellegű,” stb).

A játék menete:

 

1) írjon egy emailt, hogy szeretne részt venni a játékban (info@pointe.hu).

2) kap egy kábelt 3 – 5 napra kipróbálni. Budapesten a kábelt kiszállítjuk személyesen, vidékre csomagban küldjük el. (A postázás díját a „játékos” állja.)

3) a próba időszak végén egyeztetjük a jelzőinket.

4) telitalálat esetén a kábel Önnél marad. Ingyen. Ha nincs telitalálat, de tetszik a kábel, akkor is meg lehet tartani. A 37.990 forintos listaár helyett maximum 22.990 forintért. Ha vannak közös jelzők a listán, találatonként 3.000 forinttal olcsóbban.

5) fontos: amikor a kábelt kölcsönadjuk, letétet kérünk. A letét összege 22.990 forint (az az ár, amit akkor fizet a játékos, ha egy találata sincs, de a kábel tetszik neki és megtartaná). Ha a játék végén nem tartja meg a kábelt, akkor sincs sértődés, az előleg hiánytalanul visszajár.