Hogyan lesz Önből boldog hifi tulajdonos?

Az értékesítési filozófiánk egyszerű: szeretjük, ha az ügyfeleink barátaink olyan készüléket választanak maguknak, amivel hosszú távon elégedetten tudnak zenét hallgatni, legyen az lemezjátszó, használt vagy új erősítő, vagy bármilyen más termék.

Így értékesítünk mi:

1) Igyekszünk minden információt elérhetővé tenni a készülékekről. Erre szolgál a honlap, illetve a sokféle kommunikációs csatorna, a blog, a külön lemezjátszós blog, a saját fórumunk, a Facebook csoport, de természetesen lehet hagyományos emailt is írni, meg persze telefonálni.

2) Ha tetszik, amit tőlünk vagy a Pointe közösség többi tagjától hallani lehet, felmerül az igény a meghallgatásra. Ha lehetőség van rá, javasolni szoktuk, hogy az első találkozás a készülékkel a demó szobánkban történjen.

Demóra a Kapcsolat menüpontban megadott telefonszámon vagy email címen lehet jelentkezni. Mi akkor is szívesen demózzuk a készülékeket hallgatunk közösen zenét, ha nem azonnali vételi szándék áll az érdeklődés mögött.

A demó Halásztelken van, Budapest mellett közvetlenül, az M0 déli szakaszától mindössze két percre.

A demó szoba alkalmas arra, hogy a Pointe készülékeket a legelőnyösebb oldalukról mutassa be, miközben mentes a túlkapásoktól – nincsenek olyan akusztikai elemek vagy más, hangzást befolyásoló megoldások, amik az egyszeri zenerajongó otthonában sem találhatóak meg.

Rendelkezésre áll továbbá egy méretesebb lemez- és CD-gyűjtemény, amiben mindenféle műfajú zene megtalálható a nyolcvanas-kilencvenes évek magyar újhullámától az operáig vagy akár a kortárs komolyzenéig, egyszerű jazz melódiáktól és pop lemezektől a rengeteg balkáni népzenéig. A magyar és kelet-európai előadók minden műfajon belül hangsúlyosan szerepelnek – ez egy magyar és kelet-európai high-end gyártó esetében talán el is várható.

A demókon természetesen szívesen látjuk a vendégeink lemezeit is, sőt, kifejetetten bátorítjuk őket, hogy saját titkos favoritjaikat is osszák meg velünk.

A demóra nem érdemes saját készüléket hozni. Ha tetszik, ami a mi rendszerükön hallható, akkor mód lesz az otthoni kipróbálásra a saját rendszerben. Az egyedüli készülék, amire szükség lehet, az valamilyen komplett lejátszó berendezés, ha valaki merevlemezen vagy más hasonló formátumban tartja a gyűjteményét.

3) Ha a demó meggyőző volt, a készüléket rögtön haza is lehet vinni. Mindig bejáratott készüléket adunk oda, hogy otthon azonnal a legjobb tudását hozza.

Ha tetszik a hangzás, és úgy dönt, hogy megtartja a készüléket, akkor a tesztkészüléket egy vadonatújra cseréljük.

4) Az adásvétel lezárása nem jelenti azt, hogy megszakadna a kapcsolat a Pointe cég és a Pointe-tulajdonos között. Az AVX-es és a Facebook-os Pointe közösség összefogja a tulajdonosokat; a rendezvényeken, nyílt napokon szívesen látjuk ügyfeleinket barátainkat.

Természetesen ha valamilyen probléma merül fel a készülékkel, garanciális vagy garancia időn túli javítással is állunk rendelkezésre.

5) A zenebarátnak ismereteink szerint két fő tevékenysége van: a zenehallgatás, illetve a rendszer fejlesztése. A tőlünk vásárolt Pointe készülékeket minden esetben beszámítjuk (amennyiben jó állapotban vannak, és nincsenek utólagosan „tuningolva”), ha nagyobb Pointe készülék iránt érdeklődnek.