Erősítők

Pointe Record TS Signature

Pointe Record TS Signature

Pointe Record TS SignatureTS Signature, azaz Tibor Sindrics „dedikált” változat. Természetesen nem az előlapon van autogram, a készülék belseje az, ami Tibor „kézjegyét” viseli. A Signature általában annyit jelent: a legjobb, amit a tervező ki tudott hozni egy adott készülékből.

A TS Signature alapja a Pointe Record phono erősítő, a készülékház meg is egyezik az alap modellel (leszámítva persze a gravírozást). Szintén megegyezik a csőkészlet, a 4 db NOS Ei csövecske (ECC900). Az ördög persze a részletekben rejlik: az alaplap anyagától és kidolgozásától a belső kábelezésen át a táp megoldásáig, és főleg a felhasznált alkatrészek minőségéig.

A hifi konstruktőrök előre meghatározott költségvetésre terveznek. Valahol ugyanis húzni kell egy ésszerű határt: a „felső polcos” komponensek, alkatrészek nagyon meg tudják drágítani a készüléket.

Nade ha nem húzunk határt?

A 2016-os fáradtságos év után (ekkor jelent meg a teljesen új Platinum erősítő és a Record phono is) Tibor bónusza az volt, hogy korlátlan játéklehetőséget kapott, költség nem számít alapon. Gyakorlatilag újra kezdhette a Record alkatrészeinek válogatását, ez alkalommal méregdrága, egzotikus komponenseket is bevéve a szinergia keresésébe – mindenek előtt azokat a „titkos,” Németországban kézzel gyártott kondenzátorokat, amik a Platinumban is rengeteget tesznek hozzá a hangminőséghez.

Amíg a Pointe Record alapváltozata kiváló ár-minőség arányú készülék igényes audiofil rendszerekbe, a TS Signature változat kifejezetten a Pointe Platinum partnere, és az igazi high-end láncokban is megállja a helyét.

Bemenő impedancia: 47 kOhm, Erősítés: 46 dB. Csőkészlet: ECC900 x 4, Méretek: 27 x 13 x 32 cm, Súly: 2.5 kg.

Ára: 299.990 ft

record-ts-2