Goldring és Audio-Technica hangszedőteszt program

hangszRégi álma az analóg audió barátainak, hogy ne csak erősítőket vagy hangsugárzókat lehessen vásárlás előtt tesztelni, hanem hangszedőket is. Azért volt ez csak álom a legtöbb esetben, mert alig van kereskedő, aki bevállalja a hangszedő kibontásával járó értékvesztést, a hangszedők sérülésveszélye, érzékenysége miatt pedig az otthoni meghallgatás kockázatát.

Mi azonban tartunk egy flottányi hangszedőt, amiket a bemutatótermünkben meg lehet hallgatni, össze lehet hasonlítani, illetve amit adott esetben haza lehet vinni kipróbálni.

A flotta tagjai jelenleg a következő hangszedők: Audio-Technica AT95E, Audio-Technica VM520EB, Audio-Technica VM540ML, Audio-Technica VM740ML, Audio-Technica VM760SLC, Goldring 2200, Goldring 2300, Goldring 1006, Goldring 1042, Goldring Eroica H.

A bemutatóteremben a teszt díja 4.990 ft, amit természetesen nem kell megfizetnie annak, aki a végén valamelyik hangszedőt megvásárolja. A meghallgatásra Soulines lemezjátszóval és Jelco hangkarral kerül sor. Lehet saját lemezjátszót is hozni, ennek felára (a hangszedők egyenkénti átcserélése és beállítása miatt) 3.990 ft.

Az otthoni rendszerben végzett meghallgatás előtt letétbe kell helyezni az összes hangszedő teljes vételárát, illetve 20 ezer forintot az általunk biztosított eszközökért (sarucsipesz, digitális tűmérleg, beállítósablon, nem mágnesezhető csavarhúzó, tűtisztító, tartalék shell). Bármelyik hangszedő megvásárlásakor (és természetesen a nem megvásárolt hangszedők tökéletes állapotban visszaszállításakor) a letét visszajár. Amennyiben valaki egyik hangszedőt sem vásárolja meg, a hangszedőkért letett összeg 91 százalékát kapja vissza.

A programban való részvétellel kapcsolatban jelentkezzen elérhetőségeinken.