Pointe Power Supply R1500

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Az R1500 jelű tápelosztó az S1506 és S1508 elődök leszármazottja. Kevesen tudják, de a 6 vagy 8 kimenettel rendelkező elosztók a Pointe legnagyobb darabszámban eladott termékei voltak (a típusszám utolsó jegye a csatlakoztatható készülékek számára utal). Tesztelték is őket akkoriban, szép sikerrel.

A Pointe elosztók nem sima „áruházi” elosztók: van bennük egy fém-oxid varisztor, ami a túlfeszültségtől óvja meg a rá csatlakoztatott készülékeket, egy rossz helyre becsapó villám esetén máris sokszorosan megdolgozva az áráért.

A hifistákat szolgálja még egy zöld/piros led is, ami feleslegessé teszi a fázisceruza használatát készülékcsere esetén.

A hipermarketekben kapható olcsó elosztóktól azonban nem csak ez különbözteti meg az R1500-at. A lényeg a robusztus felépítés, a fémház árnyékoló hatása, a hangminőségre is tesztelt minőségi (por- és korrózió védett) csatlakozók, és az audiofil szempontokat figyelembe véve kialakított belső kábelezés.

Fontos, hogy az elosztóból nem jön ki „gyári” kábel, a szabványos IEC aljzatra mindenki a kedvenc tápkábelét csatlakoztathatja.

Ára: 34.990 ft